Despre proiect

Proiect

Despre proiect

Mosaic Residence imbina perfect stilul de viata modern si confortabil cu functionalitatea mult cautata la un spatiu locativ. Mosaic Residence incepe constructia unei cladiri cu regim de inaltime P+ 4 ce insumeaza 45 de apartamente adaptate multiplelor dorinte si exigente ale clientilor. De la garsoniere pana la apartamente de tip studio, apartamente cu 2 si 3 camere, acest proiect se adreseaza cuplurilor tinere, cat si familiilor numeroase. 

Construit si finisat integral cu materiale moderne si de calitate, Mosaic Residence va ofera siguranta unei decizii bine gandite in ceea ce priveste alegerea viitorului dvoastra camin.

Confortul clientilor devine cel mai important principiu de care tinem cont inca de la proiectare, astfel ca finisarea apartamentelor va fi in perfecta armonie cu tendintele omului modern, practic, dar si riguros in ceea ce priveste utilizarea spatiului locativ. Regimul de inaltime scazut de P+4 aduce un plus de intimitate si liniste. Pozitionarea cladirii si imprejurimile ofera o iluminare naturala permanenta si o atmosfera incantatoare in interior, fiind completate de ferestre cu profil de 6 camere si geamuri duble.

Constructiile noastre vor garanta clientilor o investitie de mare valoare de piata, cunoscand ritmul de dezvoltare din zona, atat pe plan imobiliar, cat si comercial. Investeste inteligent in viitorul tau camin alaturi de cei dragi. Alege un apartament modern in Mosaic Residence din imediata apropiere a centrului comercial Coresi si iti garantam un confort sporit, liniste si siguranta.

Localizare

Localizarea ansamblului

Mosaic Residence vine in intampinarea dorintei familiilor moderne de a locui intro zona deosebita, aproape de natura si cu un acces facil la facilitatile unui oras in plina dezvoltare. Construit in zona de Nord a Brasovului, pe strada Nicolae Labis, Mosaic Residence satisface nevoile clientilor de a fi cat mai aproape de oras, de zonele comerciale si de institutiile de invatamant.

Parcare supraterana

Facilitati parcare

Accesul, confortul si siguranta clientilor nostrii sunt foarte importante pentru noi. Parcarea supraterana asigura fiecarei familii cate un loc de parcare. Parcarea are un sistem securizat de acces pe baza de telecomanda.

Toate utilitatile

Avantaje

Fiecare apartament are contoare individuale pentru toate utilitatile furnizate: apa, gaz, electricitate. Cheltuieli reduse datorita izolatiei termice si a materialelor de compartimentare: caramida profil Porotherm marca Wienerbeger si polistiren expandat 100 mm.

Materiale

Avantaje

Materialele utilizate corespund ultimelor standarde in domeniul constructiilor, punand accent pe confortul termic si acustic prin folosirea caramizii  si a termosistemului cu 10 cm de polistiren, precum si a tamplariei cu profil de 5 camere. Zidaria exterioara, dar si interioara au roluri foarte importante: buna izolare termica si fonica, rezistenta si stabilitate structural cu protectie antiseismica, rezistenta la foc si cu o durata de viata indelungata.

Securitate

Acces

Siguranta clientilor este completata de un sistem securizat al parcarii, cat si de interfonul cladirii.

Boxa comuna

Avantaj

Pe etajele 1-4 vei gasi un spatiu destinat depozitarii, gratuit. Se foloseste la comun cu ceilalti locatari de pe nivel. Nu ocupi loc in apartament pentru bicicleta sau carucior, si le stii in siguranta.

Rezistenta la
cutremur

Avantaje

Blocul este construit sa reziste cutremurelor de peste 8 grade pe scara Richter, fapt ce denota atentia acordata constructiei cladirii si grija pentru siguranta viitorilor proprietari.

Lift

Avantaje

Pentru a oferi un grad ridicat de confort, cladirea este prevazuta cu un ascensor modern, silentios, cu o capacitate de 6 persoane.

Siguranta
investitiei

Financiar

Un criteriu important de care clientul tine cont in alegerea unui apartament dintr-un proiect imobiliar este puterea financiara a dezvoltatorului. In cazul nostru, dezvoltatorul dispune de autofinantare, de fonduri proprii, fara niciun angajament bancar. Apartamentele si terenurile sunt libere de sarcini, fara ipoteci bancare. Totodata, tinand cont de ritmul alert de dezvoltare din zona Brasovului, valoarea apartamentelor noi este intro continua crestere. Astfel, puteti sa investiti intrun bun cu o valoare constanta si de durata, in zona cu cel mai mare grad de dezvoltare.

Galerie foto

Avantajele Mosaic Residence

Prezentare rapida pentru avantajele Mosaic Residence